Kan dat eigenlijk wel? 

Oh wat zou ik graag zeggen, ja hoor! Maar ik houd me uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM zodat we hopelijk zo snel mogelijk van deze ellende af zijn en ik weer lekker dicht met m’n camera, jullie momentjes vast kan leggen. Gelukkig heb ik een zoomlens en kan ik dus best van een afstandje nog hele mooie plaatjes van jullie maken! Om wel aan die richtlijnen te voldoen, mag ik alleen zwangere vrouwen/ stelletjes of  gezinnen fotograferen, in verband met het maximum aantal personen wat buiten bij elkaar mag zijn. Dus twijfelde je nog om met je mooie groeiende buik of met je kindje op de foto te gaan tijdens een mooie goldenhour? Schroom niet en stuur me een berichtje!

Binnen shooten shooten om jullie kersverse gezinnetje vast te leggen mag gelukkig weer! Wel maak ik misschien iets minder closups in verband met toch de nodige afstand, maar ik kan nog steeds jullie mooie eerste momentjes vastleggen! Yes!

Liefs Monique

# # # # #

21 april 2020

Geef een reactie

Copyrighted Image

Instagram
Facebook