gezin-zwanger-fotoshoot-nijmegen

Fotograaf Nijmegen

Je bent op zoek naar een goede fotograaf die jullie (prille) geluk, jullie liefde, jullie connectie, jullie belangrijke momenten vast komt leggen. En dat in de regio Nijmegen. Er zijn zoveel en vooral zoveel verschillende fotografen. Maar ik heb goed nieuws! Je bent al deze website dus; zoek niet verder! Ik ben jullie vrouw! Ik leg met alle liefde jullie momenten vast. Ik maak reprtages van jullie gezin, van jullie zwangerschap, van jullie pasgeboren baby.

Hoe doe ik dat?

Eerst is het belangrijk dat je na het lezen van de informatie op deze website een match voelt met mijn foto’s en ook met mij. Nadat je een berichtje hebt gestuurd via het contactformulier, of me een appje hebt gestuurd, gaan we samen kijken naar een geschikte datum en locatie. Zwangerschapsshoot en gezinsshoot vinden over het algemeen plaats buiten in een natuurgebied in de regio Nijmegen Wijchen. Ik vind het fijn als jullie mij de vrijheid geven, om de reportage lekker zijn beloop te laten gaan. Dat geeft de meest natuurlijke echte beelden. De beelden die jullie je willen herinneren, de beelden die weergeven wie jullie echt zijn. Hoewel er uiteraard altijd ruimte is voor eigen ideeën en wensen. Alles in overleg.

Document met styling tips

Zo krijg je van mij voorafgaand aan de fotoshoot een document toegestuurd met daarin informatie over do’s en do’nts met betrekking tot jullie kleding. Wat werkt wel en wat werkt minder op de foto. Ik denk graag met jullie me, om zo de mooiste foto’s en sfeer vast te leggen. Zodat jullie later lang kunnen nagenieten van die fijne mooie en belangrijke momenten.

Vormen van fotografie

Ook voor andere vormen van fotografie kun je bij mij terecht. Zo kun je mij naast kinderfotografie, gezinsfotografie, zwangerschapsfotografie ook boeken voor portretfotografie. Deze vinden plaats bij mij thuis in Wijchen. Daar heb ik niet echt een studio maar met de achtergrond van mijn muur en het mooiste licht, creëer ik zo graag de mooiste kunstwerkjes voor aan jouw muur

Bedrijfsfotografie

Tot slot ben ik voor jouw bedrijfsfotografie ook te boeken. Mits je graag jullie verhaal wil vertellen. Ik denk graag met jullie mee om zo een persoonlijke beeldbank te creëren die je in kunt zetten voor je website, je socials, reclame uitingen etc. Voor meer informatie zie de pagina over bedrijfsfotografie.

Tot slot

Als je voor mij kiest, zul je warme foto’s krijgen. Foto’s die jullie verhaal vertellen, die een gevoel overbrengen. Geen stijve beelden. Ik kijk er naar uit jullie voor mijn lens te hebben!

kind words

“Super mooie foto's ontvangen. Relaxed sfeertje, geen moeten. De kinderen konden hun gang gaan en er wordt niets gedaan als de kids daar geen zin in hebben."
Marije de Heus
"Monique heeft het afgelopen jaar twee fotoshoots voor ons verzorgd. Een zwangerschapsshoot samen met mijn (bonus)zus en een lifestyleshoot toen onze kleine meid geboren is. Monique is een hele gezellige en talentvolle fotografe waarbij je je meteen op je gemak voelt. Maar bovenal maakt ze prachtige foto's! Wij zijn zooooo ontzettend blij met onze foto's. Een mooie herinnering aan een bijzondere tijd.``
Chantal Koolhout
"Naast dat het eindresultaat fantastisch is vond ik onze fotoshoot ook heel aangenaam en gezellig. Monique stelde ons heel erg op ons gemak. Ze kan goed met kinderen omgaan en met humor stelde ze iedereen op zijn gemak. De foto’s zijn natuurlijk en zeker niet standaard. Ik ben verliefd op haar eigen stijltje en zou haar zeker aanraden voor een familieshoot/ zwangerschapsshoot!"
roos eerhart
"Twee keer een fotoshoot gedaan bij Moon. Gaat heel leuk om met kinderen. Neemt rustig de tijd en komt met leuke ideeën voor de foto's. Super blij met het resultaat, echt een aanrader!"
Floor van bergen