Moon Photography

voor fotografen

Coaching en workshops

Ik vind het super leuk om beginnende fotografen te begeleiden in hun passie. Waarom? Omdat we dezelfde passie delen. Het maken van de mooiste plaatjes (voor jezelf of) voor anderen. Zelf heb ik de afgelopen jaren zoveel  ervaring opgedaan, dat ik je bij elke step of your way kan begeleiden. Ik vertel je alle ins en outs, geef je veel praktische tips en geef antwoord op al je vragen. Hoe zet je je bedrijf op? Wat is een fijne workflow? Hoe werk je met een gezin? Hoe vang je nu dat mooiste licht? Hoe stuur je je klant aan? Hoe werk ik het beste in Lightroom? Maar ook als je een spiegelreflex of systeemcamera hebt en niet precies weet hoe je daar de mooiste foto’s mee maakt, help ik je met alle liefde! In mijn vorige cariere was ik onder andere educational designer, dus mijn onderwijskundige skills komen nu toch nog mooi van pas :-).

Ik beantwoord met liefde al je vragen tijdens een 1 op 1 coaching sessie. Kosten? 110 euro per anderhalfuur.  Ook workshops, waarin je samen met een klein groepje andere gepassioneerde beginnende fotografen, leert over newbornshoots, gezinsfotografie of zwangerschapsshoots bied ik aan. Houd mijn social media in de gaten voor de data.

Hoe werkt het?

Vantevoren hebben we contact over waar je meer over wilt leren (klantcontact, aansturen van een gezin zodat je de mooiste poses vastlegt, lichtgebruik, nabewerking in lightroom) en daarna plannen we een afspraak op een dinsdag of donderdag. Het is ook mogelijk om een shoot eraan vast te plakken zodat we je vragen ook in de praktijk kunnen toepassen. Meer informatie, of heb je vragen? Stel ze mij via het contactformulier, of stuur een mail naar monique@moonphotography.nl

kind words

“Aanschaf van een camera, bewerken in Lightroom, compositie, Je kunt best veel hierover online vinden, maar met iemand even zitten maakt zo een verschil. Ik kwam echt niet verder in Lightroom, ben sowieso niet best met computers. Ik vond het dan ook een verademing met Monique te zitten. Ze neemt de tijd, nam alle stappen vanaf het begin (dus bestanden opslaan en exporteren tot hoe te werken in Lightroom) met mij door. Ik mocht het daarnaast ook opnemen, want alles opslaan in mijn hoofd was best veel :-). Super handig om thuis nog eens terug te kijken. Monique is toegankelijk, ik voelde mij op mijn gemak en geen vraag was te gek, daarnaast is ze ook best grappig :-). Zeker een aanrader om eens samen mee te zitten.”
Yvonne weerepas
“Tijdens de coaching vroeg Monique wat we wilden leren, wat onze stijl was en hoe we te werk gaan. Samen met een andere fotograaf hebben we onze punten aangegeven. Monique liet ons veel zien op de laptop hoe zij te werk gaat, waar we op kunnen letten etc. Dit was heel luchtig en fijn om dit samen te bespreken met elkaar. Het voelde alsof we gezellig een theetje aan het doen waren, terwijl we veel leerden. Uiteindelijk na de theorie gingen we op pad naar de locatie om daar met een gezin te shooten. Tijdens de shoot liet ze ons even om te kijken of we al wat meenamen uit de coaching en waar ze ons bij kon begeleiden. Na de shoot zijn we bij een restaurant wat gaan drinken om alles na te bespreken en onze foto’s te bekijken. Ik heb de coaching ervaren als een middag met onwijs veel info die helemaal gericht is op jouw specifieke vragen die je daarna in de praktijk meteen kan uitvoeren. Je voelt je meteen op je gemak bij Monique en het is het sowieso waard om dit te volgen!Ik moest 2 uur rijden voor de coaching, maar hé als je wat wilt leren en een gezellige middag hebt en uiteindelijk een top resultaat in je foto’s maakt tijd totaal niet uit! ”
Elaine Souverijn
“Vorige week heb ik samen met een collega fotograaf een workshop gevolgd bij Moon en wat was dit leerzaam! Moon had een prachtig gezinnetje geregeld die wij mochten vastleggen. Maar eerst hebben wij een goede voorbereiding gekregen van 1,5 uur waar we alle vragen mochten stellen om te zorgen dat wij zeker zijn van onze zaak voor we gingen shooten. Ook tijdens de shoot kregen wij tips en tricks en werd er gekeken naar licht in val vanuit verschillende hoeken. Nadat we de foto's gemaakt hadden hebben we nog een half uur nagepraat en mochten we weer alle vragen stellen die we maar wilde. Behalve dat het een super leerzame middag was, was het ook enorm gezellig. Ik raad zeker een workshop aan bij Moon Photograpy te volgen.”
Lissy aalbers

prijzen

Heb je een bijzondere coachingswens, stuur me gerust een berichtje. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Individuele coaching

110,-
 • anderhalf uur coaching op maat
 • jij bepaalt welk onderwerp (editing in Lightroom, Photoshop, shooten met gezin, zwangere, newborn, etc.)
 • Q&A na coaching

  *prijzen zijn exclusief btw
 •  

Groepsworkshop

320,-
 • Workshop van totaal 5,5 uur
 • lekkere lunch/diner
 • shoot met een mooi gestyled gezin (foto's mag je gebruiken voor je portfolio)
 • Q&A na de workshop
  *prijzen zijn exclusief btw