Moon Photography

Moon Photography

Hi hi,

Ik ben Monique, of Moon zoals sommigen mij noemen, vandaar de naam Moon Photography :-). Wat leuk dat je mijn website bekijkt en dat je wat meer over mij wilt weten. Ik heb altijd een voorliefde gehad voor mooie plaatjes en liep als kind al rond met het oude cameraatje van mijn ouders.

 

Tijdens mijn vorige carrière als onderwijskundige in de e-learning maakte ik vaak de foto’s voor online content. En om mij hierin te verbeteren heb ik een opleiding bij de School voor de Fotografie gevolgd om mijn fotokunsten naar een professioneler level te tillen. Als we op vakantie gaan moeten mijn vriend en dochters geregeld op mij wachten en ik weer iets zie dat ik wil fotograferen :).

 

 Toen onze oudste dochter geboren werd in 2016, had ik natuurlijk helemaal een excuus om nog meer foto’s te maken. Zo heb ik de waarde van mooie foto’s leren waarderen. Ik kijk nog zo vaak terug naar al die mooie herinneringen. In 2017 heb ik de keuze gemaakt om mijn hart te volgen en om volledig als fotograaf te gaan ‘werken’. Ik vind het afwisselende in mijn werk geweldig; het telkens ontmoeten van nieuwe mensen en hun plezier of liefde voor elkaar in een foto te mogen vangen en deze vast te leggen zodat je altijd een herinnering hebt aan deze mooie bijzondere en soms ook alledaagse momenten!

 

 Verder woon ik samen met mijn vriend, onze dochters Olivia en Juliette en kat Beer in Wijchen Wereldstad. Ik houd persoonlijk van een heel naturelle, knusse sfeervolle stijl. Dat wil zeggen zonder teveel opsmuk en heel felle kleuren, in een ongedwongen sfeer. Ik ga heel graag samen met jullie in overleg hoe we jou/jullie/je kleintje(s) het mooist vast kunnen leggen.

 

Hopelijk tot snel! Liefs,

Moon