Portretten

De foto’s van de schoolfotograaf; je kiest ze vaak toch, maar of ze nou echt mooi zijn…..En of je ze nu echt groot in je woonkamer gaat hangen… Maar jullie kid(s) mooi geportretteerd. Dat is wel echt een eyecatcher voor aan de muur.

Bij mij thuis in Wijchen, creëer ik een fijne plek om jullie dametje(s) en/of heertje(s) zo mooi mogelijk vast te leggen. Een sessie duurt maximaal een halfuur waarbij ik verschillende blikken probeer te vangen. Vooraf hebben we contact over kledingkeuze. Ook zijn er mogelijkheden voor de dametjes om met een bloemenkrans op de foto te gaan. Dit geeft een gaaf artsy effect. Geïnteresseerd in een portretshoot van jouw kleintje? Vul het contact formulier hieronder op deze pagina in of stuur me een appje. Dan stuur ik je de uitgebreide brochure met informatie toe.

Portretshoots zijn mogelijk voor kindjes die wel al zelfstandig kunnen zitten.

prijzen

Portret

170,-
  • Halfuur (max) fotoshoot bij mij thuis in Wijchen
  • Ruime keuze uit portretten in een persoonlijke online gallery 
  • inclusief 3 zelf uitgekozen hoge resolutie bestanden.
  • extra hoge resolutie bestand; 20,-

kind words

“Super mooie foto's ontvangen. Relaxed sfeertje, geen moeten. De kinderen konden hun gang gaan en er wordt niets gedaan als de kids daar geen zin in hebben."
Marije de Heus
"Monique heeft het afgelopen jaar twee fotoshoots voor ons verzorgd. Een zwangerschapsshoot samen met mijn (bonus)zus en een lifestyleshoot toen onze kleine meid geboren is. Monique is een hele gezellige en talentvolle fotografe waarbij je je meteen op je gemak voelt. Maar bovenal maakt ze prachtige foto's! Wij zijn zooooo ontzettend blij met onze foto's. Een mooie herinnering aan een bijzondere tijd.``
Chantal Koolhout
"Naast dat het eindresultaat fantastisch is vond ik onze fotoshoot ook heel aangenaam en gezellig. Monique stelde ons heel erg op ons gemak. Ze kan goed met kinderen omgaan en met humor stelde ze iedereen op zijn gemak. De foto’s zijn natuurlijk en zeker niet standaard. Ik ben verliefd op haar eigen stijltje en zou haar zeker aanraden voor een familieshoot/ zwangerschapsshoot!"
roos eerhart
"Twee keer een fotoshoot gedaan bij Moon. Gaat heel leuk om met kinderen. Neemt rustig de tijd en komt met leuke ideeën voor de foto's. Super blij met het resultaat, echt een aanrader!"
Floor van bergen