Moon Photography

Video

Time flies

Jazeker, ik ben fotograaf, maar ik denk dus wel altijd in beeld. En hoewel je foto’s kunt afdrukken, een mooie plek kunt geven en er te allen tijden naar kunt kijken, is bewegend beeld zo ontzettend dierbaar omdat het je instant terug brengt naar dat moment. Het spreekt nog meer tot de verbeelding dan stilstaand beeld omdat bewegingen, knuffels en kusjes worden gevangen. Time flies, maar met een video kun je toch elke keer een beetje terug naar dat moment. Zoals die dagen voordat je kleine meid of jongen weer een jaartje ouder wordt, altijd fijn dan even zo’n (bewegende) trip down memory lane. Het is mogelijk om als upgrade bij je geboekte shoot een video te laten maken. Ik bewerk deze met heel veel liefde tot een mooi geheel dat jullie shoot complementeert. Klik hier voor de prijs van een video.
Play Video

prijzen

Zwangerschapsshoots vinden over het algemeen buiten plaats, in omgeving Nijmegen, op een mooie locatie. Ik heb een aantal hele fijne plekken, die ik op mijn duimpje ken, zodat ik jullie de mooiste foto’s kan garanderen. Een buitenshoot duurt ongeveer een uur. Vraag even naar de mogelijkheden vwb de verschillende locaties!

Boek je een zwangerschapsshoot en wil je graag ook jullie eerste momentjes als kersvers gezin door mij vast laten leggen? Dan krijg je 10% korting op de new life shoot.

Pakket 1

130,-
  • Alleen bij te boeken bij een fotoshoot (maakt niet uit welk pakket).
  • met de grootste zorg bewerkte persoonlijke video (ongeveer 2 minuten) in hoge resolutie en één in lagere resolutie voor gebruik op bijvoorbeeld je telefoon.
  • Mocht je geïnteresseerd zijn in ook een video bij je shoot, geef dit dan tijdig aan.